Цена

110,00 45.990,00


Процесор технологија


Дијагонала


Резолуција на монитор


Оперативен систем


Брзина на процесор


Онборд графичка


Капацитет


Интегрирана веб камера


Тип на мемориска картичка


Рам капацитет


Прoдавница


Бренд

Прикажи повеќе