Цена

1.414,00 66.382,00


Дијагонала


Резолуција на монитор


Екран на допир


Фрекфенција на работ


Дисплеј


Сооднос на димензии


Прoдавница

Прикажи повеќе


Бренд

Прикажи повеќе