Оценувања         

Објавено


пред 7 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

ME HALEGRA MUCHO HESA KOMPRA, PORQUE MIADORABA HEMPRESA MICROSOFT, SE BOLVERA MAS FUERTE KE NUNCA, Y POR LO TANTO, ACABARA DE MILL FORMAS A TODA LA KOQPUTNECIA.MEE VIVIA LA LIBERTAD DE EXPRESION, QUE VIVA MICROSOFT, QUE VIVA SU EXITO Y SU MONOPOLIO¿KE SERIA DE NOZOTROS SIN ELLOS??


Оцени го овој производВаше мислење

Ваше мислење


Наведете што Ви се допаѓа а што не, кои се предности а кои недостатоци.


При пишувањето на коментарите бидете објективни, затоа што со Вашето мислење можете да им помогните и на другите корисници.


Безбедносен код

captcha

Внесете го безбедносниот код.


(*) Доколку не сакате да Ви се појавува полето за безбедносен код, Ве молиме најавете се.


Кликнете на сликата за да го промените безбедносниот код.

Оценка

Кликнете на ѕвездите за да го оцените производот.