Оценувања         

Објавено


пред 7 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

Enfin &;0;2#8230;……𔍳Après des décennies de non prise en compte des moyens de transport pour le quartier du Haut-Montmorency , la ligne 15M desservira cette partie de la ville oubliée et cela toute la journée , toute la semaine , de la Chênée jusqu’à la gare d’Enghien .Cette ligne 15M ne desservait auparavant le Haut-Montmorency que durant les heures de pointe du matin et du soir , isolant , pénalisant et marginalisant les habitants de ce quartier . Cette situation inique est enfin abolie .


         

Објавено


пред 7 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

Oh, and peteb – it occurs to me that your addition of ≴onlyࢭ is not correct. What he’s saying is: They had to kick me off the set because the actress couldn’t look at me without laughing.Not “and only after all that, did they kick me off the set”.He actually COULD have kept the job – even after the Iron Cross and the martial music and kick in the ass – except the actress couldn’t look at him without laughing.


Оцени го овој производВаше мислење

Ваше мислење


Наведете што Ви се допаѓа а што не, кои се предности а кои недостатоци.


При пишувањето на коментарите бидете објективни, затоа што со Вашето мислење можете да им помогните и на другите корисници.


Безбедносен код

captcha

Внесете го безбедносниот код.


(*) Доколку не сакате да Ви се појавува полето за безбедносен код, Ве молиме најавете се.


Кликнете на сликата за да го промените безбедносниот код.

Оценка

Кликнете на ѕвездите за да го оцените производот.