Маркетинг


За да бидете сигурни дека потенцијалните купувачи кои се постојано на Интернет ќе дојдат токму до Вас, искористете ја можноста што ние Ви ја нудиме.
Со Вашата реклама на нашиот сајт, Вашиот бизнис добива вредност.
Поволности од рекламирање на Најевтино.мк


Потрошувачкиот водич Најевтино.мк е создаден како резултат на потребата на интернет корисниците во Македонија за брзо и лесно доаѓање до информации за цените и карактеристиките на производите достапни во најголемите продавници низ Македонија


Најевтино.мк овозможува ефективен облик на маркетинг поради посетеноста од страна на целнa група на интернет корисници. Интернет-маркетинг кампањите можат да се осмислат и остварат во краток рок, а исто така и во краток рок може да се извршуваат промени. За разлика од останатите начини на рекламирање, кај нас интернет-маркетинг трошоците на реализација се значително помали поради отсуството на трошоци за дистрибуција и печатење.


Содржината на интернет е достапна 24 часа во 365 дена во годината. Тој го покрива глобалниот пазар, а резултатите од интернет маркетингот се мерливи. Најевтино.мк месечно има преку 50.000 посети.

Веруваме дека она што можете секојднeвно да го видите на Најевтино.мк , односно да го следите на Интернет, претставува доволен предизвик да ја разгледате нашата понуда.


Со нашиот модул до Вашата прва реклама!


Сега на лесен и едноставен начин можете да ја креирате Вашата прва реклама. Пристапот до модулот за маркетинг ќе ви овозможи:

  • Да закупувате позиции на кои Вие сакате да се рекламирате
  • Можност сами да ги уредувате Вашите банери
  • Во секој момент да имате реални податоци за бројот на прикажувања и кликови
  • Поставување на неогрничен број на банери на една закупена позиција, кои ќе се прикажуваат по случаен избор при секое отварање на тој дел од странатаПозиции:


Банер - насловна страница


home page banner

Димензии: 1000x500px

Цена: 600 денари / ден ( макс. 21 ден )

Формати: jpeg, gif, png

Големина (тежина) на банер: макс. до 150kb

Можност за ротирање на повеќе банери
Банер - резултати


home page banner

Димензии: 770x200px

Цена: 600 денари / ден ( макс. 21 ден )

Формати: jpeg, gif, png, flash

Големина (тежина) на банер: макс. до 150kb

Можност за ротирање на повеќе банери


* Цената за flash банер е за 20% повисока.
Банер - преглед на производ


home page banner

Димензии: 300x250px

Цена: 200 денари / ден ( макс. 21 ден )

Формати: jpeg, gif, png, flash

Големина (тежина) на банер: макс. до 100kb

Можност за ротирање на повеќе банери


* Цената за flash банер е за 20% повисока.
Производ на насловна


home page banner

Може да се постават само производи кои што ги има на Најевтино.мк

Цена: 200 денари / ден ( макс. 21 ден )

Можност за ротирање на повеќе производи

Во цените не е пресметан ДДВ


  • Забрането е рекламирање на било каква порнографска или сексуална содржина.
  • Забрането е рекламирање на политички партии.
  • Забрането е рекламирање на секаков вид оружје.
  • Забрането е рекламирање на навредлива содржина.


Како до вашата прва реклама на Најевтино.мк


За да добиете пристап до модулот за маркетинг потребно е да се регистрирате или да го надоградете Вашиот постоечки профил тука .

По успешната регистација/надоградба пристапете до овој модул тука .


Не чекајте, поставете го Вашиот банер уште денес!