Кликни за зголемување

Техномаркет

http://www.technomarket.com.mk
info@kik.com.mk

Продажни места  Скупи бб, Скопје
  02 3088 000
  02 3088 088
  Васко Карангелески бб,сутерен(Нов пазар), Битола
  047 220 131
  tmbitola@kik.com.mk
Работно време: 09:00 до 21:00
  Кузман Јосифовски 1/1, Прилеп
  048 402 300
  tmprilep@kik.com.mk
  Климент Охридски 53, Струмица
  034 320 211
  tmstrumica@kik.com.mk
Прикажи ги продажните местаПроизводи кои ги има во оваа продавницаЕлектроника
  Камери и фотоапарати
    Ташни за камери и фотоапарати (21)
    Стативи (3)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (1)
      Батерии за фотоапарати (7)
    Дигитални камери и додатоци
      Батерии, полначи и адаптери за камери (1)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ТВ додатоци (13)
      ЛЦД и плазма телевизори (13)
    Домашно аудио
      Аудио системи (2)
    Преносни медиуми
      МП3 плеери (4)
      Радио часовници (3)
    Аудио за автомобили
      Мултимедија за автомобили (6)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Батерии (10)
      Полначи за батерии (7)
  Телекомуникации
    Мобилни телефони и додатоци
      Додатоци за мобилни телефони (1)
      Футроли за мобилни телефони (6)
      Заштитни фолии (5)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Аспиратори (5)
    Бојлери (28)
    Шпорети (41)
    Микробранови печки (27)
    Машини за миење садови (42)
    Машини за перење алишта (50)
    Ладилници (43)
    Фурни (25)
    Плотни (13)
    Замрзнувачи (9)
  Мебел
    Маси и столови
      Маси (12)
Компјутери
  Компјутерски компоненти
    Меморија (1)
    Уреди за непрекинато напојување (1)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (4)
    Мемориски картички (3)
  Мрежа и комуникации
    Антени и антенски кабли (1)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (7)
    Компјутерски звучници (9)
    Слушалки (22)
    Продолжни кабли, струјни разделници (3)
    Медиуми
      ДВД медиуми (5)
      ЦД медиуми (7)
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (1)
  Конзоли за играње и додатоци
    Додатоци за играње
      Тркала (2)
      Џојстици (1)
      Останати додатоци за играње (1)
    Игри за конзоли (8)
    Конзоли (3)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (7)
    Додатоци за преносни компјутери (1)
  Монитори и проектори
    Монитори (4)
  Влезни уреди
    Глувчиња (33)
    Тастатури (5)
    Компјутерски микрофони (2)
Спортска опрема
  Фитнес
    Справи за вежбање (1)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Машини за коса (9)
    Фенови за коса (2)
    Обликување на коса (3)
  Лична нега
    Апарати за бричење и тримери (2)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Блендери (12)
      Електрични скари (10)
      Машини за кафе (23)
      Машини за мелење на месо (1)
      Миксери (16)
      Пасатори (31)
      Кујнски роботи (17)
      Соковници (30)
      Тостери и апарати за сендвичи (50)
      Фритези (9)
      Уреди за готвење на пареа (5)
      Апарати за правење леб (1)
      Кујнски ваги (15)
    Домашни апарати
      Ваги (4)
      Правосмукалки и додатоци (23)
Канцелариски производи
  Канцелариски апарати
    Калкулатори (2)
  Хартија, формулари и коверти
    Хартија (1)