Кликни за зголемување

Сет

http://www.set.com.mk
sales@set.com.mk

Продажни места  Рузвелтова 19, Скопје
  +389 (0)2 30 80 877
  +389 (0)2 30 80 390
  sales@set.mk
Работно време: 09:00 до 17:00
  Kej 13ти Ноември - ГТЦ Приземје, Скопје
  +389 (0)2 32 33 493
  +389 (0)2 30 80 390
  setgtc@set.mk
  Јане сандански 73, Скопје
  +389 (0)44 33 66 35
  +389 (0)44 33 66 35Производи кои ги има во оваа продавницаКомпјутери
  ПОС уреди (5)
  Компјутерски компоненти
    Процесори (69)
    Хард Дискови (71)
    Уреди за напојување (66)
    Матични плочи (45)
    Графички картички (117)
    Оптички уреди (23)
    Меморија (41)
    Куќишта (98)
    Вентилатори и ладилници (95)
    ТВ ФМ Картички (5)
    Звучни картички (12)
    Уреди за непрекинато напојување (7)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (87)
    Мемориски картички (26)
    Преносни кутии за дискови (9)
  Мрежа и комуникации
    Свичеви (21)
    Рутери (22)
    Блутут уреди (1)
    Антени и антенски кабли (10)
    Мрежни картички (10)
    Пристапни точки (1)
    Мрежни додатоци (135)
    УСБ мрежни адаптери (5)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (3)
    Тонери и кертриџи (257)
    Компјутерски звучници (25)
    Папки и кутии за ЦД-а (8)
    Слушалки (18)
    Подлоги за глувчиња (28)
    Продолжни кабли, струјни разделници (12)
    Компјутерски разделници и конвертори (1)
    Читачи на мемориски картички (7)
    Медиуми
      ДВД медиуми (4)
      ЦД медиуми (2)
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (124)
      Останати кабли (15)
      УСБ кабли (10)
      Сата кабли (4)
      Компјутер-монитор кабли (10)
      Кабли за напојување (6)
      КВМ кабли (3)
  Софтвер
    Оперативни системи (24)
    Антивируси (7)
    Канцелариски софтвер (4)
  Конзоли за играње и додатоци
    Конзоли (2)
  Печатачи и скенери
    Печатачи (113)
    Скенери (3)
    Мултифункциски печатачи (1)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (228)
    Полначи за преносни компјутери (1)
    Додатоци за преносни компјутери (388)
  Таблети и додатоци
    Додатоци за таблети (9)
    Таблети (55)
  Компјутерски системи
    Персонални компјутери (3)
    Празни системи (4)
  Монитори и проектори
    Монитори (5)
    Проектори (20)
    Додатоци за проектори (1)
  Влезни уреди
    Глувчиња (139)
    Тастатури (50)
    Веб Камери (16)
    Сетови од тастатура и глувче (2)
    Табли за цртање (2)
    Компјутерски микрофони (4)
Електроника
  Камери и фотоапарати
    Ташни за камери и фотоапарати (2)
    Полначи за камери и фотоапарати (1)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (245)
      Батерии за фотоапарати (3)
      Додатоци за дигитални фотоапарати (14)
    Дигитални камери и додатоци
      Дигитални камери (13)
    Безбедносни системи и додатоци
      Камери за надзор и безбедносни системи (14)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ТВ додатоци (6)
    Домашно аудио
      Аудио кабли и додатоци (6)
    Домашно видео
      ДВД плеери (1)
      Видео кабли (10)
      Блу-реј плеери (1)
    Аудио за автомобили
      Аудио засилувачи за автомобили (1)
    Навигација и додатоци
      Навигација (35)
      Додатоци за навигација (3)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Батерии (4)
      Адаптери (2)
      Полначи за батерии (1)
    Останата електроника (1)
  Телекомуникации
    Телефони
      Жични телефони (2)
      Безжични телефони (11)
    Мобилни телефони и додатоци
      Мобилни телефони (23)
      Додатоци за мобилни телефони (7)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Аспиратори (3)
    Бојлери (1)
    Шпорети (3)
    Микробранови печки (5)
    Машини за миење садови (10)
    Машини за перење алишта (15)
    Ладилници (10)
    Фурни (6)
    Плотни (4)
    Машини за сушење алишта и сушари (5)
    Машини за перење и сушење алишта (3)
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Грејни тела (5)
      Клима уреди (22)
      Камини и шпорети (3)
  Декор
    Внатрешно осветлување (5)
  Алатки за работа
    Останати алатки (4)
  Прибор за домаќинство
    Садови за готвење (1)
    Останат прибор за домаќинство (5)
Авто Опрема
  Полначи за во автомобили (1)
Книги
  Други книги (80)
Канцелариски производи
  Канцелариски материјали (1)
  Канцелариски апарати
    Факс машини (1)
Филмови, музика и игри
  Игри (3)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Машини за коса (5)
    Фенови за коса (2)
    Обликување на коса (3)
  Лична нега
    Епилатори (3)
    Апарати за бричење и тримери (2)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Блендери (2)
      Електрични бокали (3)
      Машини за мелење на месо (1)
      Миксери (1)
      Соковници (1)
    Домашни апарати
      Правосмукалки и додатоци (8)
      Пегли (9)