Креирај widget

Да креирате widget со продуктите на нашата страна, од десната страна изберете начин на приказ - листа или табеларен.

-Доколку изберете листа, внесете го бројот на производи што сакате да ви се прикажат и посакуваната ширина на widget-от.

-Доколку изберете табеларен приказ, внесете колку производи сакате да се прикажат во ширина и висина.

HTML кодот за widget-от e генериран во прозорчето од десна страна.

Начин на приказ:

Број на прикажани производи:

Внесeте ја посакуваната ширина:


Внесeте ширина:

Внесeте висина: