Оценувања         

Објавено


пред 2 месеци

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

Ako moze nekoj sto ja procital da mi dade opis na Taro? na fb Carl CJ Johnson


         

Објавено


пред 5 месеци

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

ne e loso


         

Објавено


пред 2 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.


         

Објавено


пред 2 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

Одлицна книга браво!


         

Објавено


пред 2 години

од Ненајавен корисник info Ова оценување сеуште не е пресметано во вкупната оценка на производот.

knigata treba da ima na krajot da ima opis naprimer vreme t.e. koga se odviva mesto t.e. kade se odviva dejstvoto


         

Објавено


пред 4 години

од Ненајавен корисник

BI DALA OCENKA 5-PETKA


         

Објавено


пред 4 години

од Ненајавен корисник

TARO OD ZEMJATA NA PLANINITE E PREKRASNA KNIGA VO NEA IMA MNOGU RABOTI OD KOI MOZE DA SE NAUCAT MNOGU NESTA


         

Објавено


пред 4 години

од Ненајавен корисник

мое мислење е да е намалите цената


         

Објавено


пред 4 години

од Ненајавен корисник

Taro od zemnite na planinatae e ubava letira i e so vooduseveni raskazi


         

Објавено


пред 4 години

од Ненајавен корисник

да ја има лектирата за да мозе да ја видат каква е


         

Објавено


пред 5 години

од Ненајавен корисник

5-ка


         

Објавено


пред 6 години

од Ненајавен корисник

:) razmislivte sega kazete


         

Објавено


пред 6 години

од Ненајавен корисник

moe mislenje da ja namalite cenata na 80 denari.pa sea so sakate prajte.odlucete si.


         

Објавено


пред 6 години

од Ненајавен корисник

moe mislenje e da e namalite cenata


Оцени го овој производВаше мислење

Ваше мислење


Наведете што Ви се допаѓа а што не, кои се предности а кои недостатоци.


При пишувањето на коментарите бидете објективни, затоа што со Вашето мислење можете да им помогните и на другите корисници.


Безбедносен код

captcha

Внесете го безбедносниот код.


(*) Доколку не сакате да Ви се појавува полето за безбедносен код, Ве молиме најавете се.


Кликнете на сликата за да го промените безбедносниот код.

Оценка

Кликнете на ѕвездите за да го оцените производот.