Кликни за зголемување

Техномаркет

http://www.technomarket.com.mk
info@kik.com.mk

Продажни места  Скупи бб, Скопје
  02 3088 000
  02 3088 088
  Васко Карангелески бб,сутерен(Нов пазар), Битола
  047 220 131
  tmbitola@kik.com.mk
Работно време: 09:00 до 21:00
  Кузман Јосифовски 1/1, Прилеп
  048 402 300
  tmprilep@kik.com.mk
  Климент Охридски 53, Струмица
  034 320 211
  tmstrumica@kik.com.mk
Прикажи ги продажните местаПроизводи кои ги има во оваа продавницаЕлектроника
  Камери и фотоапарати
    Ташни за камери и фотоапарати (23)
    Стативи (3)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (11)
      Батерии за фотоапарати (7)
      Дигитални рамки за слики (1)
    Дигитални камери и додатоци
      Дигитални камери (3)
      Батерии, полначи и адаптери за камери (1)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ТВ додатоци (64)
      ЛЦД и плазма телевизори (20)
    Звучници
      Додатоци за звучници (1)
    Домашно аудио
      Аудио системи (5)
      Аудио кабли и додатоци (4)
    Домашно видео
      ДВД плеери (2)
      Видео кабли (7)
    Преносни медиуми
      МП3 плеери (4)
      Радио уреди (3)
      Портабилни ТВ ДВД (1)
      Радио часовници (4)
    Аудио за автомобили
      Звучници за автомобили (20)
      Аудио засилувачи за автомобили (1)
      Мултимедија за автомобили (18)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Батерии (14)
      Полначи за батерии (8)
  Телекомуникации
    Телефони
      Жични телефони (6)
      Безжични телефони (9)
    Мобилни телефони и додатоци
      Додатоци за мобилни телефони (1)
      Футроли за мобилни телефони (6)
      Заштитни фолии (5)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Аспиратори (13)
    Бојлери (30)
    Шпорети (66)
    Микробранови печки (49)
    Машини за миење садови (67)
    Машини за перење алишта (74)
    Ладилници (86)
    Фурни (61)
    Плотни (29)
    Замрзнувачи (15)
    Диспензери за вода (2)
    Машини за перење и сушење алишта (1)
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Вентилатори (1)
      Грејни тела (19)
      Клима уреди (17)
      Камини и шпорети (3)
  Мебел
    Маси и столови
      Маси (11)
  Прибор за домаќинство
    Садови за готвење (5)
    Останат прибор за домаќинство (15)
Компјутери
  Компјутерски компоненти
    Меморија (1)
    Уреди за непрекинато напојување (1)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (5)
    Мемориски картички (7)
  Мрежа и комуникации
    Рутери (1)
    УСБ мрежни адаптери (1)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (10)
    Тонери и кертриџи (23)
    Компјутерски звучници (12)
    Папки и кутии за ЦД-а (6)
    Слушалки (67)
    Подлоги за глувчиња (1)
    Продолжни кабли, струјни разделници (3)
    Медиуми
      ДВД медиуми (8)
      ЦД медиуми (10)
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (5)
      Останати кабли (20)
      УСБ кабли (7)
  Конзоли за играње и додатоци
    Додатоци за играње
      Тркала (3)
      Џојстици (1)
      Останати додатоци за играње (3)
    Игри за конзоли (18)
    Конзоли (4)
  Печатачи и скенери
    Печатачи (2)
    Мултифункциски печатачи (1)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (11)
    ПЦИМЦИ компоненти (1)
    Додатоци за преносни компјутери (1)
  Монитори и проектори
    Монитори (3)
  Влезни уреди
    Глувчиња (43)
    Тастатури (9)
    Веб Камери (5)
    Компјутерски микрофони (5)
Авто Опрема
  Полначи за во автомобили (1)
Спортска опрема
  Фитнес
    Справи за вежбање (5)
    Фитнес додатоци (1)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Машини за коса (49)
    Фенови за коса (17)
    Обликување на коса (77)
  Лична нега
    Масажери за стапала (2)
    Епилатори (25)
    Апарати за бричење и тримери (31)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Блендери (9)
      Електрични скари (22)
      Машини за кафе (42)
      Електрични бокали (24)
      Машини за мелење на месо (10)
      Миксери (40)
      Пасатори (34)
      Кујнски роботи (22)
      Соковници (43)
      Тостери и апарати за сендвичи (62)
      Фритези (8)
      Уреди за готвење на пареа (13)
      Кујнски ваги (14)
    Домашни апарати
      Ваги (31)
      Правосмукалки и додатоци (117)
      Пегли (69)
Музичка опрема
  Микрофони (3)
Канцелариски производи
  Канцелариски апарати
    Калкулатори (2)
    Мултифункциски апарати (3)
  Хартија, формулари и коверти
    Хартија (1)