Кликни за зголемување

Риверсофт

http://www.riversoft.com.mk
info@riversoft.com.mk

Продажни места  Васил Ѓоргов 47/б, Скопје
  02 3123 200
  02 3225 366
  info@riversoft.com.mk
Работно време: 09.00 до 18.30
  Васил Сурчев 9, Струмица
  034 340 020
  034 340 443
  strumica@riversoft.com.mk
Работно време: 09.00 до 19.00Производи кои ги има во оваа продавницаКомпјутери
  ПОС уреди (8)
  Компјутерски компоненти
    Процесори (210)
    Хард Дискови (284)
    Уреди за напојување (163)
    Матични плочи (262)
    Графички картички (260)
    Оптички уреди (83)
    Меморија (216)
    Куќишта (202)
    Вентилатори и ладилници (199)
    ТВ ФМ Картички (2)
    Звучни картички (17)
    Уреди за непрекинато напојување (58)
    Останати ПЦИ контролери (1)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (286)
    Надворешни уреди за складирање (1)
    Мемориски картички (116)
    Преносни кутии за дискови (4)
  Мрежа и комуникации
    Свичеви (3)
    Рутери (9)
    Модеми (1)
    Блутут уреди (7)
    Антени и антенски кабли (1)
    Мрежни картички (12)
    Мрежни додатоци (415)
    УСБ мрежни адаптери (3)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (11)
    Тонери и кертриџи (1343)
    Компјутерски звучници (131)
    Слушалки (18)
    Подлоги за глувчиња (10)
    Компјутерски алатки (1)
    Продолжни кабли, струјни разделници (4)
    Компјутерски разделници и конвертори (64)
    Читачи на мемориски картички (1)
    Медиуми
      ДВД медиуми (26)
      ЦД медиуми (16)
      Флопи дискови (3)
    Кабли
      Мрежни кабли и конектори (37)
      Останати кабли (4)
      УСБ кабли (19)
      Компјутер-монитор кабли (2)
      Кабли за напојување (5)
      БНЦ кабли (13)
      КВМ кабли (1)
  Конзоли за играње и додатоци
    Додатоци за играње
      Џојпади (8)
      Тркала (1)
      Џојстици (2)
      Останати додатоци за играње (2)
    Конзоли (1)
  Софтвер
    Оперативни системи (24)
    Антивируси (17)
    Канцелариски софтвер (13)
  Печатачи и скенери
    Печатачи (211)
    Скенери (21)
    Мултифункциски печатачи (14)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (599)
    Полначи за преносни компјутери (3)
    Додатоци за преносни компјутери (9)
  Таблети и додатоци
    Додатоци за таблети (2)
    Таблети (48)
  Монитори и проектори
    Монитори (213)
    Проектори (28)
  Влезни уреди
    Глувчиња (384)
    Тастатури (220)
    Веб Камери (116)
    Сетови од тастатура и глувче (1)
    Табли за цртање (1)
    Компјутерски микрофони (8)
    КВМ свичеви (1)
Електроника
  Камери и фотоапарати
    Фото филмови (1)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (198)
      Додатоци за дигитални фотоапарати (1)
    Дигитални камери и додатоци
      Дигитални камери (16)
    Безбедносни системи и додатоци
      Камери за надзор и безбедносни системи (189)
      Додатоци за безбедносни системи (71)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ТВ додатоци (1)
      ЛЦД и плазма телевизори (189)
      ЦРТ телевизори (13)
    Звучници
      Стерео звучници (1)
    Домашно аудио
      Аудио системи (3)
      Аудио кабли и додатоци (2)
    Домашно видео
      ДВД плеери (47)
      Видео кабли (10)
      Видео рекордери (1)
      Блу-реј плеери (1)
    Преносни медиуми
      МП3 плеери (16)
      Радио уреди (1)
      Портабилни ТВ ДВД (2)
    Аудио за автомобили
      Аудио засилувачи за автомобили (1)
    Навигација и додатоци
      Навигација (17)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Адаптери (1)
    Останата електроника (1)
  Телекомуникации
    Телефони
      Безжични телефони (2)
    Мобилни телефони и додатоци
      Мобилни телефони (117)
      Батерии за мобилни телефони (1)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Шпорети (1)
    Машини за миење садови (1)
    Ладилници (1)
    Фурни (1)
    Плотни (1)
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Клима уреди (38)
  Алатки за работа
    Останати алатки (61)
Авто Опрема
  Адаптери за автомобили (1)
Книги
  Други книги (5)
  Школски книги (1)
Филмови, музика и игри
  Игри (1)
Убавина и здравје
  Нега на коса
    Машини за коса (1)
    Обликување на коса (1)
  Лична нега
    Епилатори (1)
    Апарати за бричење и тримери (1)
Апарати за домаќинства
  Мали апарати за домаќинства
    Кујнски апарати
      Блендери (2)
      Машини за кафе (2)
      Соковници (1)
Музичка опрема
  Микрофони (1)
Канцелариски производи
  Канцелариски апарати
    Факс машини (7)
    Фотокопири (4)
    Мултифункциски апарати (4)
  Хартија, формулари и коверти
    Хартија (14)
Телекомуникации
  Мобилни телефони и додатоци
    Компоненти
      Опрема за сервис (1)