Кликни за зголемување

АМЦ

http://www.amc.com.mk
kontakt@amc.com.mk

Продажни места  MEGASTORE, Скопје
  02 311 1132
  amcmegastore@amc.com.mk
  АМЦ Соравиа, Скопје
  02 323-07-99
  amc.soravia@amc.co.mk
  АМЦ, Куманово
  031 437 666
  amc.ku@amc.com.mk
  АМЦ, Тетово
  044 343 177
  amc.tetovo@amc.com.mk
Прикажи ги продажните местаПроизводи кои ги има во оваа продавницаКомпјутери
  ПОС уреди (1)
  Компјутерски компоненти
    Процесори (10)
    Матични плочи (12)
    Графички картички (27)
    Оптички уреди (5)
    Меморија (23)
    Куќишта (13)
    Вентилатори и ладилници (14)
    Останати ПЦИ контролери (10)
  Дискови и опрема
    Флеш дискови (17)
    Мемориски картички (2)
  Додатоци
    Ташни и ранци за преносни компјутери (84)
    Тонери и кертриџи (67)
    Компјутерски звучници (42)
    Слушалки (116)
    Медиуми
      ДВД медиуми (7)
  Конзоли за играње и додатоци
    Додатоци за играње
      Џојпади (10)
      Тркала (2)
      Џојстици (1)
  Софтвер
    Антивируси (4)
    Канцелариски софтвер (1)
  Печатачи и скенери
    Печатачи (46)
    Скенери (6)
    Мултифункциски печатачи (9)
  Преносни компјутери и додатоци
    Преносни компјутери (135)
    Полначи за преносни компјутери (3)
    Додатоци за преносни компјутери (32)
  Таблети и додатоци
    Додатоци за таблети (1)
    Таблети (10)
  Компјутерски системи
    Персонални компјутери (43)
  Монитори и проектори
    Монитори (7)
  Влезни уреди
    Глувчиња (209)
    Тастатури (53)
    Веб Камери (30)
    Компјутерски микрофони (8)
Електроника
  Камери и фотоапарати
    Ташни за камери и фотоапарати (35)
    Дигитални фотоапарати и додатоци
      Дигитални фотоапарати (32)
      Дигитални рамки за слики (1)
    Дигитални камери и додатоци
      Дигитални камери (5)
      Батерии, полначи и адаптери за камери (1)
  ТВ Видео Аудио
    Телевизори и додатоци
      ТВ додатоци (2)
      ЛЦД и плазма телевизори (21)
    Домашно видео
      ДВД плеери (1)
    Преносни медиуми
      Радио уреди (2)
      Портабилни ТВ ДВД (2)
    Аудио за автомобили
      Звучници за автомобили (1)
  Додатоци за електроника
    Адаптери, полначи и батерии
      Батерии (3)
  Телекомуникации
    Телефони
      Безжични телефони (4)
Музичка опрема
  Микрофони (2)
Дом и градина
  Апарати за домаќинства
    Греење, ладење и прочистување на воздух
      Клима уреди (4)
Канцелариски производи
  Хартија, формулари и коверти
    Хартија (1)