Ажурирање на прелистувачот


Почитувани, ние се грижиме за Вашата безбедност додека сте на интернет, но и вашето искуство со Најевтино.мк. Вашиот интернет прелистувач веројатно е многу стар и небезбеден. Со ваков прелистувач лесно можете да станете цел на разни вируси, штетни програми и хакери. Заради ваша безбедност, а и подобро искуство со www.najevtino.mk ве молиме да го обновите вашито интернет прелистувач, или да инсталирате друг. Тоа едноставно може да го направите на следниот линк:


Internet Explorer (најнов)

Покрај овој прелистувач можете да пробате да користите и еден од следниве:

Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

Доколку не сакате да го обновите вашиот прелистувач сега, кликнете тука за да продолжите со Најевтино.